Ресторан Воденица

Галерија Локација {google_map}40.943825, 21.112909{/google_map} ...
Read More

Connect beach – Сливница

Во близина на селото Сливница, на брегот на Преспанското езеро се наоѓа една од најубавите плажи во Македонија, плажата "Connect ...
Read More

Ресторан Манастир – Јанковец

Во близина на Манастирот св.Богородица во населбата Јанковец (Ресен) се наоѓа Ресторанот „Манастир“. Опколен е со неверојатна природна убавина која ...
Read More

Хотел Рива – Стење

Опис Хотел Рива располага со 8 соби и 2 екскулузивни апартмани. Секоја соба поседува сопствено вц. Хотелот располага исто така ...
Read More

Hotel & Resort „Lake View“ – Отешево

Опис Капацитет Соби: 21 Балкон VC Собна услуга Бесплатно Wi-Fi Паркинг Конференциска сала (Конференциската сала на Хотелот има капацитет од ...
Read More

Ресторан „Мали Рај“ – Стење

Опис Капацитет (80 гости) Храна (Скара, риба(крап, нивичка, сушена пастрмка)) Работно време: 08:00h до 24:00h Галерија Локација {google_map}Mali raj Stenje ...
Read More

Ресторан „Рајска градина“ – Претор

Опис Храна (Скара,домашни јадења, Риба(крап, скобуст, белвица) Сместувачки капацитет (3 соби – 4 креветни (10€ соба)) Работно време 10:00h до ...
Read More

Beach Bar & Restaurant Galaxy – Претор

Опис Капацитет -Ресторанот располага со 250 столици. -Кафе барот располага со 100 столици. Храна (Скара,специјалитети од риба (Крап,белвица и сл.)) ...
Read More

Club Restaurant „Sunset“ – Претор

Опис Капацитет (90 столици) Храна (Скара,риба,топли и ладни предјадења, десерти и сл) Работно време: 10:00h до 24:00h Галерија Локација {google_map}Club ...
Read More
Loading...