Приватно сместување Тони – Стење

Приватно сместување Тони Стефановски издава соби се наоѓа во селото Стење во непосредна близина на плажата Стење. Имаат на располагање ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување “Вила Симона” Стење

"Вила Симона" Стење се наоѓа до поранешна Полициска станица сегашно "Шумско". За повеќе информации јавете се на следните телефони за контакт: ...
Прочитај повеќе

Стара чешма – Љубојно

Вилата Стара чешма во село Љубојно има на располагање 3 двокреветни соби, една трокреветна соба, една соба со четири кревети ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување Марина Стење

Приватна куќа издава соби за туристи. Се издаваат трисоби со заедничка кујна, купатило и дневен простор.Цена на едно ноќевање изнесува ...
Прочитај повеќе

Вила Костовски – Стење

Вила Костовски се наоѓа во центарот на село Стење и истата нуди сместување во двокреветни и трокреветни исоби со сопствена ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување “Елена” Претор

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен ...
Прочитај повеќе

Сместувачки капацитети Мајска Роса – Ресен

Сместувачкиот капацитет се наоѓа во Ресен, Преспа ул. Корчуланска бб. Ресен,Преспа, 7310 Контакт тел: 078/848-981 и 077/638-155 Галерија   ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување Тони – Претор

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување Ѓоко – Стење

Соби во близина на плажата во Стење. Цени за закуп: Петкреветни соби : 1.200 денари за ден Соба со кревет ...
Прочитај повеќе
Loading...