Летовалиште „Здружение на Феријалци Битола“ – Претор

Опис Капацитетот на летовалиштето е 80 легла и тоа 50 легла во бунгалови кои поседуваат и сопствен тоалет и 30 ...
Прочитај повеќе

Хотел Рива – Стење

Опис Хотел Рива располага со 8 соби и 2 екскулузивни апартмани. Секоја соба поседува сопствено вц. Хотелот располага исто така ...
Прочитај повеќе

Hotel & Resort „Lake View“ – Отешево

Опис Капацитет Соби: 21 Балкон VC Собна услуга Бесплатно Wi-Fi Паркинг Конференциска сала (Конференциската сала на Хотелот има капацитет од ...
Прочитај повеќе

Resort „Coca“ – Сливница

Опис Капацитет -Ресторанот располага со 300 столици. -Сместувачкиот капацитет располага со 40 приколки (4-кревети во секоја приколка, еден брачен и ...
Прочитај повеќе

Кафе-ресторан Маркова нога – Долно Дупени

Локација: с. Долно Дупени Контакт: +389 47 482 629; 070/525-440 ...
Прочитај повеќе

Хотел РОТ- Коњско

Хотелот РОТ се наоѓа на тромеѓето помеѓу Република Македонија, Република Грција и Република Албанија, во најужното населено место во Република ...
Прочитај повеќе

Автокамп Отешево

1. МЕСТОПОЛОЖБА И ЛОКАЦИЈА НА АВТОКАМПОТ Автокампот е лоциран  на западната страна на брегот на Преспанското Езеро, во увалата на ...
Прочитај повеќе

Хотел Претор

Услуги: - Хотелско сместување со најквалитетни услови, тоалет и туш во секоја соба - 15 соби - 3 апартмани - ...
Прочитај повеќе