Услуги:
– Хотелско сместување со најквалитетни услови, тоалет и туш во секоја соба
– 15 соби
– 3 апартмани
– Ресторант 400 гости
– Скара на жар
– Летна Бавча
– Организација на свадби, крштевки, матурски и полуматурски прослави, семинари, приватни забави, настава во природа, екскурзии и сл.

     За местото:Хотелот Претор кој располага со 15 соби, 3 апартмани и капацитет за 64 гости во соби кои имаат сопствени ВЦ-иња, претставува вистински блесок во ПРЕСПА.Ова ќе биде единствен ХОТЕЛ кој се наоѓа на источното крајбрежје од Преспанското Езеро.Освен хотелското сместување, ХОТЕЛ ПРЕТОР нуди и угостителски услуги во својот мега ресторан кој собира 400 луѓе, како и летната тераса пред хотелскиот комплекс.Хотелот поседува сопствена кујна, која нуди прекрасни специјалитети на скара.Хотелскиот комплекс нуди и специјална летна бавча, која значи возобнувавање на некогашната прекрасна летна бавча на Агроплод која се наоѓа во Претор.Во ресторанот на новиот прекрасен комплекс покрај Преспанското Езеро кој ќе располага и со сопствена плажа ќе може да се организираат и секакви видови свечености, свадби, крштевки, матурски и полуматурски прослави, семинари, настава во природа, секаков вид на екскурзии и тн… Покрај хотелот функционира и пицеријата Доменико која се наоѓа покрај Преспанското езеро и нуди вкусни специјалитети од најдобрите пица мајстори и одличен амбиент со поглед кон езерото.

Галерија

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Локација

Moжеби ќе ве интересира

—————-