Опис

Капацитетот на летовалиштето е 80 легла и тоа 50 легла во бунгалови кои поседуваат и сопствен тоалет и 30 легла во камп приколки.Летовалиштето располага со добро уреден простор за кампирање и приклучок за електрична енергија идеален за туристи кои сакаат да ги истражуваат убавините на Преспа.Цените за сезоната 2016 се следниве:

Пансион Членови Останати
Шатор 520 ден. 560 ден.
Камп приколка 560 ден. 600 ден.
Бунгалов 620 ден. 660 ден.

*Во цената е вклучен полн пансион (доручек, ручек, вечера) по лице. Објектите се издаваат исклучиво со полн пансион.

Галерија

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Локација

Контакт

Телефон: 047/480-218; 075/301-600

Емаил: contact@uhprespa-pretor.org.mk; zfbitola@gmail.com

Адреса: Туристичка населба Претор

Moжеби ќе ве интересира

—————-