Опис

Капацитет

  • Соби: 21
  • Балкон
  • VC
  • Собна услуга
  • Бесплатно Wi-Fi
  • Паркинг
  • Конференциска сала (Конференциската сала на Хотелот има капацитет од 40 – 70 луѓе, зависи од видот на настанот. Салата се користи за бизнис состаноци, семинари или приватни настани.)

Галерија

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Локација

Контакт

Телефон: 047/551-195; 047/551-194

  • Македонски: Ванчо 070/621-977
  • Англиски: Лилјана 072/706-549

E-mail: contact@lakeviewotesevo.com

Веб страна: www.lakeviewotesevo.com

 

—————-