Опис

Капацитет

-Ресторанот располага со 300 столици.

-Сместувачкиот капацитет располага со 40 приколки (4-кревети во секоја приколка, еден брачен и два поединечни кревети)

Паркинг (окулу 100 возила)

Работно време од 08:00h до 20:00h

Галерија

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Локација

Контакт

Телефон: 075/476-475; 075-408-296

Адреса: Плажа Сливница

Moжеби ќе ве интересира

—————-