Соби во близина на плажата во Стење.

Цени за закуп:

Петкреветни соби : 1.200 денари за ден

Соба со кревет за двајца и единечен кревет: 700 денари за ден.

Контакт тел: 078/ 360-564 Ѓоко

 

,

 

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Moжеби ќе ве интересира

—————-