Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен влез. Куќата има голема тераса и летна кујна.

Контакт телефон: 070 458 335

Галерија

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

 

 

Moжеби ќе ве интересира

—————-