Сместувачкиот капацитет се наоѓа во Ресен, Преспа

ул. Корчуланска бб. Ресен,Преспа, 7310

Контакт тел:

078/848-981 и 077/638-155

Галерија

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

 

 

 

 

Moжеби ќе ве интересира

—————-