Доколку посакувате мирен одмор, доколку сакате да уживате во чистиот воздух, да ја избегнете градската врева идеално место за вас е селото Арвати.

img_2254Арвати е село со популација од окулу 150 жители и е одалечено окулу 20 километри од градот Ресен. Најблиската песочна плажа која можете да ја посетете е плажата во близина на селото Крани која е одалечена од окулу 4 километри од Арвати. Ова место е погодно за посетителите кои сакаат да си поминат мирен, релаксирачки одмор и да уживаат во природната убавина. Во селото исто така можете да погледнете стари македонски градби кои сеуште се во добра форма и исто така во селото можете да го посетете ресторанот кај што можете да ги вкусите македонските традиционални јадења.

 

 

 

Локација

 

Moжеби ќе ве интересира

—————-