Приватна куќа издава соби за туристи. Се издаваат трисоби со заедничка кујна, купатило и дневен простор.Цена на едно ноќевање изнесува 500 денари по соба. или 1200 денари за цела куќа.

Контакт: 076/ 406-630

7338758b-ef84-4dfb-ac06-7f30d665887c

b5a5b6d4-0a2e-4dfc-9c32-c171e47eb0e5

fac5fa28-ec54-4881-af78-e2a08339f427

Moжеби ќе ве интересира

—————-