Вилата Стара чешма во село Љубојно има на располагање 3 двокреветни соби, една трокреветна соба, една соба со четири кревети. Три соби имаат сопствено купатило а две соби делат едно исто купатило. Вкупниот капацитет за ноќевање е 13 кревети.

Цена за ноќевање со доручек – 800 денари.

Вилата располага со ресторан за 25 лица во зимски период и за 100 лица заедно со терасата која работи само летниот период. Вилата нуди традиционални јадења, риба како и мед од сопствено производство.

Контакти:
тел 1:+38970822642
тел 2:+38972629021
(Елида Станковска)

Галерија:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Moжеби ќе ве интересира

—————-