Приватно сместување Тони Стефановски издава соби се наоѓа во селото Стење во непосредна близина на плажата Стење. Имаат на располагање неколку соби дво креветни и трокреветни.

За подетални информации контактирајте го сопствреникот Тони Стефановски.

Тони 072727223

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Moжеби ќе ве интересира

—————-