Приватно сместување Тони – Стење

Приватно сместување Тони Стефановски издава соби се наоѓа во селото Стење во непосредна близина на плажата Стење. Имаат на располагање неколку соби дво креветни и трокреветни.

За подетални информации контактирајте го сопствреникот Тони Стефановски.

Тони 072727223

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Стара чешма – Љубојно

Вилата Стара чешма во село Љубојно има на располагање 3 двокреветни соби, една трокреветна соба, една соба со четири кревети. Три соби имаат сопствено купатило а две соби делат едно исто купатило. Вкупниот капацитет за ноќевање е 13 кревети.

Цена за ноќевање со доручек – 800 денари.

Вилата располага со ресторан за 25 лица во зимски период и за 100 лица заедно со терасата која работи само летниот период. Вилата нуди традиционални јадења, риба како и мед од сопствено производство.

Контакти:
тел 1:+38970822642
тел 2:+38972629021
(Елида Станковска)

Галерија:

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

 

Приватно сместување Марина Стење

 

Приватна куќа издава соби за туристи. Се издаваат трисоби со заедничка кујна, купатило и дневен простор.Цена на едно ноќевање изнесува 500 денари по соба. или 1200 денари за цела куќа.

Контакт: 076/ 406-630

7338758b-ef84-4dfb-ac06-7f30d665887c

b5a5b6d4-0a2e-4dfc-9c32-c171e47eb0e5

fac5fa28-ec54-4881-af78-e2a08339f427

Вила Костовски – Стење

Вила Костовски се наоѓа во центарот на село Стење и истата нуди сместување во двокреветни и трокреветни исоби со сопствена бања и тв, по пристапни цени. Маркет во близина (10м) а од плажата околу 100 метри.

 

Контакт: 070/506-160, 075/872-630, 078/587-130

Галерија:

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Приватно сместување “Елена” Претор

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен влез.

Контакт :

075/623-138 Елена

Галерија:

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Приватно сместување Тони – Претор

 

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен влез. Куќата има голема тераса и летна кујна.

Контакт телефон: 070 458 335

Галерија

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

 

 

Приватно сместување Ѓоко – Стење

Соби во близина на плажата во Стење.

Цени за закуп:

Петкреветни соби : 1.200 денари за ден

Соба со кревет за двајца и единечен кревет: 700 денари за ден.

Контакт тел: 078/ 360-564 Ѓоко

 

,

 

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Приватно сместување – Владо Калевски – Сливница

Приватно сместување-куќа во село сливница од 80 м2 поседува 10 легла распоредени во 3 соби + кујна и дневна со заедничко купатило и дворно место и паркинг за возила. Цена за ноќевање по човек изнесува 250 денари. Можност за посета на Сливнички Манастир кој е одалечен 4km од село Сливница.

 

Галерија

ArrowArrow
Slider

Контакт

Телефон: 077/622-236

Адреса: с.Сливница