Отешево

    Отешево е место во Преспанскиот регион кое се наоѓа  на брегот на Преспанското езеро на 830 метри надморска височина ...
Read More

Автокамп Отешево

1. МЕСТОПОЛОЖБА И ЛОКАЦИЈА НА АВТОКАМПОТ Автокампот е лоциран  на западната страна на брегот на Преспанското Езеро, во увалата на ...
Read More

Hotel & Resort „Lake View“ – Отешево

Опис Капацитет Соби: 21 Балкон VC Собна услуга Бесплатно Wi-Fi Паркинг Конференциска сала (Конференциската сала на Хотелот има капацитет од ...
Read More