Претор

     Претор е туристичко село кое се наоѓа на 992 метри надморска височина. Името селото го добило, односно е ...
Read More

Pizza Bar – Претор

Галерија  Локација {google_map}Pizza bar pretor{/google_map} Контакт Телефон: 047/551-601; 071/225-072 Маил: p.b-properandmore@hotmail.com ...
Read More

Club Restaurant „Sunset“ – Претор

Опис Капацитет (90 столици) Храна (Скара,риба,топли и ладни предјадења, десерти и сл) Работно време: 10:00h до 24:00h Галерија Локација {google_map}Club ...
Read More

Beach Bar & Restaurant Galaxy – Претор

Опис Капацитет -Ресторанот располага со 250 столици. -Кафе барот располага со 100 столици. Храна (Скара,специјалитети од риба (Крап,белвица и сл.)) ...
Read More

Ресторан „Рајска градина“ – Претор

Опис Храна (Скара,домашни јадења, Риба(крап, скобуст, белвица) Сместувачки капацитет (3 соби – 4 креветни (10€ соба)) Работно време 10:00h до ...
Read More

Летовалиште „Здружение на Феријалци Битола“ – Претор

Опис Капацитетот на летовалиштето е 80 легла и тоа 50 легла во бунгалови кои поседуваат и сопствен тоалет и 30 ...
Read More

Приватно сместување Тони – Претор

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен ...
Read More

Приватно сместување “Елена” Претор

Се наоѓа во туристичка населба Претор, на околу 1 километар од плажите и рестораните. Издаваат соби во куќа со посебен ...
Read More