Сливница

     Сливница се наоѓа на надморска височина од 940 метри во југоисточниот дел на Преспанската котлина. Од градот Ресен ...
Read More

Манастир „Света Богородица“ – Сливница

     Манастирот „Света Богородица“ познат како сливничкиот манастир е манастирски комплекс кој се наоѓа од околу 3 километри одалеченост ...
Read More

Resort „Coca“ – Сливница

Опис Капацитет -Ресторанот располага со 300 столици. -Сместувачкиот капацитет располага со 40 приколки (4-кревети во секоја приколка, еден брачен и ...
Read More

Приватно сместување – Владо Калевски – Сливница

Приватно сместување-куќа во село сливница од 80 м2 поседува 10 легла распоредени во 3 соби + кујна и дневна со ...
Read More

Connect beach – Сливница

Во близина на селото Сливница, на брегот на Преспанското езеро се наоѓа една од најубавите плажи во Македонија, плажата "Connect ...
Read More