Стење

     Селото Стење се наоѓа на на надморска височина од 855 метри. Стење се наоѓа во близина на граничниот ...
Прочитај повеќе

Beach bar Square – Стење

Опис Капацитет (околу 150 столици) Работно време:  08:00h до 24:00h за викенд до 01:00h Галерија Локација {google_map}Club Delirium Stenje{/google_map} Контакт ...
Прочитај повеќе

Ресторан „Мали Рај“ – Стење

Опис Капацитет (80 гости) Храна (Скара, риба(крап, нивичка, сушена пастрмка)) Работно време: 08:00h до 24:00h Галерија Локација {google_map}Mali raj Stenje ...
Прочитај повеќе

Хотел Рива – Стење

Опис Хотел Рива располага со 8 соби и 2 екскулузивни апартмани. Секоја соба поседува сопствено вц. Хотелот располага исто така ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување Ѓоко – Стење

Соби во близина на плажата во Стење. Цени за закуп: Петкреветни соби : 1.200 денари за ден Соба со кревет ...
Прочитај повеќе

Вила Костовски – Стење

Вила Костовски се наоѓа во центарот на село Стење и истата нуди сместување во двокреветни и трокреветни исоби со сопствена ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување Марина Стење

Приватна куќа издава соби за туристи. Се издаваат трисоби со заедничка кујна, купатило и дневен простор.Цена на едно ноќевање изнесува ...
Прочитај повеќе

Приватно сместување “Вила Симона” Стење

"Вила Симона" Стење се наоѓа до поранешна Полициска станица сегашно "Шумско". За повеќе информации јавете се на следните телефони за контакт: ...
Прочитај повеќе